Лично вицепремиерът Кунева връчи отличието „Св. Иван Рилски” на директора на ПГ по туризъм-Плевен

12.05.2016 8:41

malinka 1

Лично вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева е връчила вчера награда „Свети Иван Рилски” на директора на ПГ по туризъм „Алеко Константинов”-Плевен Малинка Маринова. Церемонията се е състояла в Рилския манастир, а заедно с Малинка Маринова там е присъствала и Албена Тотева, началник на Регионален инспекторат по образованието – Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Отличието Малинка Маринова получава за това, че е ръководила множество проекти по европейски програми, свързани с квалификацията на учители, модернизация на професионалното образование, участва в множество обучения, срещи, конференции и международни симпозиуми. Тя е и председател на Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в България.

Останалите наградени са Катя Трифонова Димитрова, директор на СОУ „Петко Рачов Славейков“ – гр. Видин; Зоя Кирилова Петрова – директор на ПГ по горско стопанство и дърводобив „Сава Младенов“ в гр. Тетевен и Ангел Василев Янчев – директор на СОУ „Вела Благоева“ – гр. Велико Търново.

Те са получили грамота, икона на св.Иван Рилски и парична награда от 1000 лв.

Снимки: МОН, Пресцентър

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: