Тази вечер мечтата на 56 момчета и момичета се сбъдва

25.04.2016 21:28

Тази вечер мечтата на 56 момчета и момичета в неравностойно положение от област Плевен за звезден бал се сбъдва. Днес бе финалът на инициативата „Фестивал на красотата”, която за втора година се провежда от Националното сдружение на сираците в България с председател Слави Михайлов, както и от благодетелите, помогнали тези младежи да изживеят тази своя мечта.

s3
Момчетата и момичетата са от общините Никопол, Белене, Долни Дъбник, Плевен, Кнежа, както и от село Чомаковци, община Червен бряг. И тази година благотворителното събитие„Фестивал на красотата” е под патронажа на депутата от ГЕРБ Владислав Николов.
Началото на бала бе поставено пред Областна администрация – Плевен. Там абитуриентите бяха посрещнати от областния управител Ралица Добрева, народния представител Владислав Николов и председателя на местния парламент Мартин Митев, подпомогнали инициативата. В празнично шествие те се отправиха към плевенския театър, където заедно с популярни изпълнители, които ще се погрижат за атмосферата на бала, минаха по червения килим, преди да потеглят за празничната вечеря.

s1 s2 s3 s4 s5 s6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: