Във важен мач футболистите на „Спартак”-Плевен ще гостуват утре на „Локомотив”-Горна Оряховица

22.04.2016 13:24

2.11.spartak

Утре „Спартак” (Плевен) гостува на „Локомотив” (Горна Оряховица) в среща от 25-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Локомотив“.

Мачът е от изключително важно значение за съперниците, информират от пресофиса на плевенския клуб. „Спартак” продължава битката за спасение от изпадане. Домакините пък все още имат шансове да завършат на второто място, което ще им осигури участие в баража за изкачване в А група.

Спокойни бяха отминалите дни за „Спартак”. Победата над „Ботев” (Гълъбово) в миналия кръг повиши настроенето. Треньорският екип вече разполага с всички налични футболисти. Иво Иванов и Даниел Васев са здрави и тренираха наравно със съотборниците си. В състава се завръща и Теодор Михайлов, чието наказание изтече.

„Мач като всеки друг. Смятам, че сме подготвени за него. Ще излезем без страх. „Локомотив” е сериозен отбор, воден от амбициозен треньорски екип, който добре познавам. Със старши треньора Александър Томаш не веднъж сме били съперници на терена. С помощниците му Косьо Мирчев и Тошко Кючуков пък бяхме съотборници. Уважаваме се, но сега сме от двете страни на барикадата и всеки преследва своите цели“, коментира пом.треньорът на „Спартак” – Диян Дончев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: