Двете събития в „Кайлъка” на „Подай ръка на животно в беда” се отлагат за утре и вдругиден

20.04.2016 15:03

podaj raka

Заради лошото време днес, обявените две събития по повод рождения ден на Сдружението с нестопанска цел „Подай ръка на животно в беда”, се отлагат за утре, четвъртък, 21 април и за 22 април, петък. Това информираха преди минути организаторите.

Така, че всички любители на животните могат да дойдат утре или в петък от 17 часа в парк „Кайлъка” при Кривите огледала и да се включат в събитието „Ще си осиновя Човек“. Там от организацията ще покажат животните, за които се грижат. Всеки, който желае може да дойде да се запознае с тях и да се пробва да спечели сърцата и любовта им. Ще се проведе и благотворителен базар като покани за него са изпратени до кмета на община.Плевен Георг Спартански, директора на отдел „Екология“ към Община Плевен, Директора на ОДБХ – Плевен и други.

„Най-важно за нас е вашата подкрепа! Изразена по един от всички начини, но присъствието Ви на всяко мероприятие ще ни вдъхне сила и надежда, че не се борим сами и има смисъл да продължаваме! Хуманността на едно общество си личи и от това – какво е отношението му към животните!”, казват от „Подай ръка на животно в беда”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: