Иво Джокин с награда от МФ „Св. Св. Кирил и Методий“

19.04.2016 10:45

ivo djokin

Иво Джокин, директор на Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси,  село Байкал е получил награда от МФ „Св. Св. Кирил и Методий“ за постижения при създаване на условия за най-подходяща учебна среда в обучението в областта на физиката и астрономията. За престижното отличие информираха от Регионален инспекторат по образованието – Плевен.

Наградата си Иво Джокин е получил по време на Националната конференция по въпросите на обучението по Физика на тема „Неформално образование по физика и астрономия”. Форумът се е състоял от 7 до 10 април в град Ямбол.

От област Плевен са участвали Екатерина Илиева, председател на съюза на физиците в България, клон Плевен, Надежда Вълева,  главен учител, по Физика и астрономия, в ГПЧЕ – гр. Плевен, с доклад на тема „Неформалното образование по физика – една алтернатива с много въможности“, Клавдия Хинова,  старши учител по природни науки в ОУ „М. Горки“, гр. Левски, с доклад на тема „Интердисциплинарни връзки между физика и биология в урок „Източници и приемници на звук“ и Иво Джокин, който е представил  доклад на тема „Развитие на познавателния интерес по физика и астрономия чрез неформалнообразование в Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси, с. Байкал“.

Снимка: БДДР-Плевен, архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: