Отличиха най-добрите стрелци сред полицаите на турнир в Плевен

06.04.2016 16:34

strelba mvr

Днес в Плевен се проведоха финалните стрелби и в 13 часа официално бе закрито XXII-рото издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Заместник-директорът на ОД на МВР – Плевен комисар Стоян Стоянов и главен инспектор Атанас Кършев от Министерство на младежта и спорта за Плевен и Ловеч връчиха купи и грамоти на победителите в турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР „Величко Величков“.

В спортната надпревара участваха 17 отбора. Те са служители от СДВР, София – област, Областните дирекции на МВР Враца, Габрово, Велико Търново, Русе, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Перник, Плевен, Главните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Жандармерия“, „Гранична полиция“, Академия на МВР,  Център за специализация и професионална подготовка – Пазарджик, дирекция „Изпълнение на наказанията“ – София и затвор в град Пазарджик към Министерство на правосъдието.

strelba mvr1

Отличниците в комплексното класиране са стрелците на Академия на МВР, втори са Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, а трети – ОДМВР – Благоевград.

В отборното класиране за мъже водачи са от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, следвани от Габрово и Благоевград. При жените отборно първенци са от Академия на МВР, втори са Пловдив, а трети са представителите на Плевен.

В индивидуалната надпревара пръв е Любомир Любенов от СДВР, втори е Момчил Петков от ОДМВР Благоевград, трети – Николай Стефанов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

При жените първа е Мироцвета Лалева от Академия на МВР, втора – Катя Василева – ОДМВР – Враца и трета – Марина Кючукова – СДВР.

Снимки: ОДМВР-Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: