Пенсионерите в „Дружба” се оплакаха от лошата инфраструктура пред Владислав Николов и Мартин Митев

21.03.2016 13:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Най-голямата болка на пенсионерите в „Дружба” е лошата инфраструктура в квартала. Това стана ясно на срещата на пенсионерския клуб в жк. „Дружба” с Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ и областен координатор, Мартин Митев, председател на Общински съвет – Плевен и общински ръководител на партията. Заедно с тях бяха и общинските съветници Диана Данова и Христослав Михайлов, информираха от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Малките улички в квартала са непроходими и с кола и пеш. Пътят например между блоковете 425 и 426 е едно огромно езеро. Дупки зеят навсякъде. Колите паркират из тревните площи. Изоставени сгради стоят така от години и се рушат. Тротоари няма, защото са превърнати в паркинги.Това са част от проблемите, които поставиха жителите на квартала пред депутата и представителите на местния парламент.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На по кафе и чай, в игра на карти и табла възрастните хора разказаха, че пенсионерският им клуб е на това място от над 18 години. Със собствени сили и средства са правили частични ремонти, подобрения и украса. Членовете на клуба на пенсионерите и инвалидите са близо 120 човека. Сбирките им са ежедневни, редовно ходят на екскурзии, отбелязват празници, споделят радости и грижи.

Снимки: ПП ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: