МЦ КИРМ – Плевен получи сертификат „Коректна фирма за 2016”

17.03.2016 13:42

firma

Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” – Плевен получи сертификат „Коректна фирма” за безупречна репутация сред клиенти и контрагенти в цялата страна. МЦ КИРМ Плевен няма нито едно негативно мнение в Интернет, показва анализът на  „Изследователски център на клиентските мнения” ЕООД – Бургас, съобщават от лечебното заведение.

Проектът „Коректна Фирма“ е разработен и реализиран в началото на 2013 година от фирма CBOK Sp. z o. o. със седалище в Полша. Целта му е да осигури на потенциалните клиенти достъп до съвкупност от фирми, които са заслужили отличие в резултат на високо качество на предлаганите от тях услуги, както и прилагането на всеизвестните правила в етикецията на управленския бизнес. През 2014 година проектът „Коректна Фирма“ е въведен и реализиран също в Чехия и Унгария. В началото на 2015 година проектът стартира своята реализация в България, Словакия, Франция и Румъния. Към настоящия момент във фирмата работят над 200 души в рамките на Европа и продължава да се развива с динамични темпове.

Изследователска група на проекта са всички фирми, които упражняват дейност на територията на дадена държава. За тази цел в мрежата се проверява за наличност на негативни мнения, написани от клиенти или контрагенти. Специален софтуер извършва селекция на фирми на базата на т.нар. „коефициент на мнения“. Понастоящем никоя друга институция не реализира анализ, използвайки този тип методология.

Екипът на МЦ КИРМ – Плевен беше приятно изненадан от получения сертификат и благодари на всички свои пациенти и приятели в област Бургас, изказали в интернет пространството своята положителна оценка за дейността на центъра.

firma 1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: