Малки творци се включиха в благотворителната кампания на Фондация „Св. Иван Рилски“ – Плевен

15.03.2016 9:52

art

И децата от Школата по керамика и етюдно рисуване към Центъра за работа с деца, гр. Плевен с ръководител Вяра Савова се включиха в кампанията за събиране на средства на Фондация „Св. Иван Рилски“ – Плевен. Те осигуриха изработени от тях изделия, с които ще бъдат изненадани участниците в благотворителната томбола, която ще се проведе по време на предстоящия благотворителен бал на Фондацията. Ръководителят на школата, Вяра Савова, предостави две авторски творби, които ще бъдат разиграни на традиционния благотворителен търг по време на Пролетния благотворителен бал.

art 1

Тази година той ще се състои на 22 март в ресторант „Ростов“ в гр. Плевен. Средствата, събрани по време на събитието ще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата, финансиране на магнитнорезонансна диагностика на млечна жлеза, както и за предоставяне на мобилна стоматологична помощ в малките населени места.

Д-р Елиза Георгиева, управител на Фондация „Св. Иван Рилски“ благодари на всички, съпричастни към каузата за проявената човечност и отзивчивост.

Снимки и информация: Фондация „Св. Иван Рилски” – Плевен

art 3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: