Дни на отворените врати и интерактивни уроци в ОУ „Васил Левски” – Белене

13.03.2016 14:12

ou belene 1

От 9 до 11 март в ОУ „Васил Левски” – Белене се проведоха Дни на отворените врати и наблюдение на интерактивни уроци с учениците от ІV клас. Родители, учители и ръководството на училището наблюдаваха уроци по Изобразително изкуство и Български език и литература с преподавател Нина Гологанова, по Английски език с преподавател Росица Крекманова и по Човекът и природата с преподавател Даниела Паскова. Това информираха от учебното заведение в крайдунавския град.

ou belene 2

Уроците са част от изпълнението на програмен модул за интегриране на изкуствата в учебното съдържание по Български език и литература, Английски език и Човекът и природата под надслов „Аз опознавам българската природа чрез изкуство” и са разработени от професионалната учебна общност към училището. Реализирането на модула продължава и през следващата седмица с уроци по Музика, Български език и литература и Английски език.

В края на програмната единица учениците ще изнесат представление пред родители, педагози, други ученици и гости на училището, последвано от задълбочен анализ на резултатите в професионалната учебна общност.

Снимки: ОУ „Васил Левски” – Белене

ou belene

#тагове:

НАЙ-НОВИ: