Посещение в музея на Дан Колов получава екипът, спечелил голяма награда в конкурс за ген. Винаров

11.03.2016 14:30

smirnenski

Посещение в къщата-музей на Дан Колов в село Сенник, община Севлиево, е голямата награда, която получава екипът, класиран на първо място в конкурса „Иновативно представяне живота и дейността на ген. Иван Винаров”. Той бе организиран от Сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” – Плевен по повод 120-ата годишнина от рождението на ген. Винаров. Участие в конкурса взеха плевенски гимназии, а жури с председател директорът на плевенския театър Илко Иларионов, оцени творбите.

Днес на церемонията по връчване годишните награди на Сдружението бяха обявени и победителите в конкурса и техните награди.

На първо място са класирани ученици от СОУ „Христо Смирненски” – Плевен.Именно те ще имат шанс да се разходят до село Сенник и да посетят музея на Дан Колов. Второ място е за ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен като младежите, работили по паното за ген. Винаров безплатен урок по народни танци в клуб „Северняците”. На трето място е екипът от ПГ по електроника и химични технологии – Плевен, който ще посети театрална постановка по избор в ДКТ „Иван Радоев” – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: