„Европа директно” – Плевен ще се включи в националния конкурс на Платформа АГОРА

10.03.2016 15:21

europedirect

На 31 март в хотел „Рамада”, София Платформа АГОРА ще проведе Церемонията за наградите в ежегодния си конкурс, в която ще участва и Информационен център „Европа Директно – Плевен”.

За седма поредна година ще бъдат наградени пет читалища от страната, които заедно с хората от съответното населено място са допринесли за подобряване на живота там са предизвикали промяна на своя град или село. Петте финалисти са в категориите: „Общностно развитие”, „Солидарност и хуманност”, „Изкуство и култура за развитие”, „Перспективи за израстване” и „Най-продуктивно партньорство” ще получат и специалните награди на Информационен център „Европа директно – Плевен”.

В залата, в която ще се състои церемонията ще бъде подреден информационен щанд с подходяща литература и информационни материали. Управителят на центъра ще модерира събитието и ще представи предстоящите му инициативи през 2016 год., свързани с разпространение на информация за Европейските институции и политики, чрез мрежата на читалищата в област Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: