Грамоти за участниците в Областната конференция „Детската градина – вълшебният свят на децата”

10.03.2016 14:20

konferenciq

С грамоти бяха отличени днес участниците с доклади в ежегодната Областна конференция по предучилищно образование „Детската градина – вълшебният свят на децата”. Ще припомним, че днес в Плевен се проведе форумът, организиран от Регионалния инспекторат по образованието.

gramota 1

Финалната част на конференцията се състоя в отдел „Природа” на Регионален исторически музей – Плевен. Бяха обобщени резултатите от секционните заседания и връчени грамоти от Албена Тотева, началник на РИО-Плевен. Тя благодари за съдействието на Педагогически колеж – Плевен, който обучава едни от най-добрите педагогически кадри у нас, а детските градини в Плевен са базови за студентите му.

Участие в днешната конференция взеха директори и учители от детските градини и училища с подготвителни групи в Плевенска област, студенти и преподаватели от Педагогически колеж – Плевен към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, образователни специалисти и експерти, гости.
Конференцията протече в открити практики и наблюдения на педагогически ситуации в детски градини от град Плевен, както и със секционни заседания за презентиране на заявените доклади и дискусия по актуални образователни проблеми. 

gradini 1

 

 

 

gradini

#тагове:

НАЙ-НОВИ: