Над 100 състезатели от цялата страна ще участват днес в турнира по карате за „Купа Плевен“

06.03.2016 8:15

Днес в спортен комплекс Спартак – зала Волейбол (2 етаж) ще се проведе Турнир по Шотокан карате-до „ Купа Плевен”, който се организира от Шотокан карате клуб „ Спартак 14″ със съдействието на Община Плевен, WSKF – България и Българската Шотокан Карате-до Федерация.

1.03.karate
Турнир по Шотокан карате-до се провежда за първи път във Плевен и се очаква да вземат участие над 100 състезатели от клубовете по Шотокан в страната.

Официални гости на турнира ще са Президента на БФШК (Българската Шотокан Карате – до Федерация.) сенсей Александър Славков ( 5 дан) и Главния инструктор за България по Шотокан и член на УС на Федерацията сенсей Георги Георгиев – Джоси ( 6 дан ). Турнирът е част от подготовката на националните ни състезатели, които от 1 до 3 Април ще представят държавата ни на Европейското първенство по Шотокан карате-до в Германия, гр. Нюрнберг. От плевенския шотокан карате клуб са определени да представляват България : Мирела Йолова – 14-15 г. девойки, Марк Томов – 16-17 г. юноши, Тодор Тодоров – 16-17 г. юноши, Ивайло Боев – 12-13 г. юноши, и най-малките ни представители Тихомир Тодоров, Елица Станчева, Никола Чонов и Гергана Атанасова.
Началото на Турнира е в 10.30 часа с дисциплината Шотокан Ката, в 13 часа е официалното откриване, а от 13.30 часа е началния час на дисциплината Шобу Кумите.

Входът е свободен за всички любители на бойните изкуства.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: