Малки футболисти от три плевенски училища премериха сили в турнир

24.02.2016 10:23

futbol deca

Малки футболисти от три плевенски училища премериха сили в турнир, организиран от ОУ „Васил Левски”. Състезанието се проведе като част от програмата, посветена на патронния празник на училището и 143 години от гибелта на Апостола на свободата.

Освен домакините, участие са взели и отборите на НУ „Отец Паисий“ и НУ „Единство“.

Първо място и купата на турнира е останала в ОУ „Васил Левски”, на второ място са се класирали момчетата на НУ „Отец Паисий”, а трети – футболистите на НУ „Единство”.

futbol deca 1

Били са присъдени и индивидуални награди – „Най-перспективен играч” – Калоян Николов от 1 клас на ОУ „Васил Левски”, „Най-добър вратар” – Александър Стойков , 4 клас, ОУ „Васил Левски”, „Най-добър нападател” Джан Енгин от НУ „Отец Паисий“ и „Най-добър защитник” – Преслав Хицов от НУ „Единство“.

От ОУ „Васил Левски” изказват благодарност на малките футболни звезди, на директорите на училищата, на треньорите, на родителите и всички останали, които са направили турнира едно незабравимо спортно преживяване, в което са се родили и нови приятелства. Едно огромно „Благодаря“ и за треньора Сотир Пецанов.

Снимки: ОУ „Васил Левски” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: