На 29 февруари ще се проведе в Плевен отложената среща по темата за носенето на бебето в слинг

16.02.2016 9:08

sling

29 февруари е новата дата за допълващата среща, посветена на темата за носенето на бебето в слинг. Тя се организира от Ла Лече Лига в Плевен. Срещата е озаглавена „На една целувка разстояние – носенето на бебето в слинг” и гост-водещ ще е Яна Мицева. Разговорът ще се завърти около това каква е връзката между кърменето и слингоносенето и какви са ползите за бебето и за майката.

Организаторите обещават по време на срещата майките да могат да тестват различни слингове и ергономични раници и да видят различни начини на връзване.

Яна Мицева е сертифициран консултант по носене на бебето в слинг и ще бъде насреща, за да сподели техники и хитрини, които да улеснят бебеносещите родители. Тя ще отговори на често задавани въпроси относно бебеносенето: Защо е нужен физическият контакт? Бебето иска да бъде носено – нужда или каприз е това? Как да разбера кой слинг е подходящ? Кои са основните положения при връзване в слинг, за които да се внимава? Как да използвам слинг шал и слинг с халки?

На срещата може да получите и информация на теми кърмене, захранване, отбиване и живота с кърмаче, която ви интересува в момента.

Срещата ще се състои от 10 часа в „Щипка любов” на бул. „Русе” 37 в Плевен.

Повече информация за срещата можете да научите и ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: