С 12 състезатели, трима от които национали, ще участва СКТ „Атила“ – Плевен на Държавното в Панагюрище

11.02.2016 10:21

28.01.atila

Трима национални състезатели има Спортен клуб по таекундо „Атила“ – Плевен след провелото се Държавно първенство на спаринг, домакин на което в края на януари бе Пловдив. Това научи „Плевен за Плевен“ от президента и треньор на клуба Даниел Цаков. Двама от тях са при юношите и един – при мъжете, така че целта, която имахме преди Държавното, е изпълнена, сподели той.
В момента клубът се подготвя активно за участие в Държавното първенство на форма, което ще бъде на 27 и 28 февруари в Панагюрище. Както и в Пловдив, СКТ „Атила“ ще се представи с 12 състезатели, като възпитаниците на Даниел Цаков отново са амбицирани да се представят на ниво и да грабнат медали. В аванс Цаков информира, че след Държавното на форма предстои лагер на националния отбор, на който таекуондистите ще проведат подготовка за участието си в Европейското първенство от 10 до 17 април в Солун.
Плевенският клуб по таекуондо продължава да работи активно и с най-малките. За поредна година сме одобрени за финансиране по програмата „Спорт за децата в свободното време“ на Министерството на младежта и спорта и вярвам, че отново заниманията в нашата зала ще предизвикат интерес от страна на децата на Плевен, посочи Даниел Цаков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: