Организират благотворителен концерт в Левски за лечението на Влади от Плевен

10.02.2016 14:22

vladi konbcert levski

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на Владимир Петров организират в град Левски.

За да продължи възстановяването си след претърпяна катастрофа младият, 25 годишен  плевенчанин се нуждае от 9 000 долара, а събрани до момента са  само 4 300 лв.тях, информират от пресцентъра на местната управа в Левски.

Владимир не е загубил жаждата си за живот и  надеждата за него и семейството му вече е в болница Гювен, Анкара за 20-дневна терапия за раздвижване.

Благотворителният концерт за набиране на средства за лечението на Владимир Петров ще бъде на 12 февруари, /петък/, в читалище „Георги  Парцалев-1901“ – гр. Левски.

В концерта ще участват попфолк изпълнителите Бриана, Аркан и Джамйката, клуб „Северняче“ ОУ „Хр. Ботев“ – с.Българене“ и школа по спортни танци „Артефакт“ – гр. Плевен.

Входът за концерта е 2 лева. В дарителска кутия всеки, който има възможност, ще може допълнително да подпомогне лечението на Влади.

Владимир Галинов Петров от Плевен остава инвалид след катастрофа с мотор през  април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия.

След близо три месеца, в кома се установява, че той не може да се движи и говори. В резултат на последвалите множество операции и грижи в момента Владимир е в по-добро състояние, но е на инвалиден стол и се нуждае от продължаващо лечение.

Дарителската сметка на Влади:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“

Титуляр:Владимир Галинов Петров

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: