Похапнахте ли супа днес? Има още време да се включите в „Гласувайте за супата! Навсякъде!”

29.01.2016 15:30

supa 6

Похапнахте ли супа днес? Ако не, то има време да го направите. Плевен днес е част от нестандартната инициатива „Гласувайте за супата! Навсякъде!”. Участие със супи вземат четири ресторанта в града – „Къщата”, „Хумус хаус”, „Биг тейбъл” и „Будапеща”.

supa 5

Основният пункт на инициативата е пицария „Pazzo” срещу Технополис. Там днес ученици от Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване бяха приготвили чудни супи, с които нагостиха клиентите на пицарията.

Освен дегустацията и поканата за приготвяне на супи програмата на инициативата е богата на нестандартни събития и то случващи се само в рамките на един ден.

Децата от театралната студия при ДКТ „Иван Радоев”-Плевен ще се изявят в кафе „Бордо” от 20 часа, а читалище „Пробуда” и Клубът на хората с увреждания в квартал „Дружба” ще приготвят вкусни супи и ще ги споделят на обща трапеза.

supa 4

В пицария „Pazzo” освен супите днес ще има дегустация на вина, здравословен кетъринг, детска изложба и концерт.

В Дом Кафе пък ще започне в 20 часа дебат на тема „Ние, граждани на Плевен, какво искаме и можем да направим за нашия град?”. След това на същото място ще започне Отворена сцена за музикални изяви и импровизации Jam session.

supa 2

Повече информация за събитието и пълната програма може да научите ТУК.

Има време, купонът е поне до полунощ!

supa 1

supa

#тагове:

НАЙ-НОВИ: