16 750 касови бележки са регистрирали жители на Плевенско в лотарията на НАП от началото на 2016-а

05.01.2016 16:40

kasova-belejka

Георги Георгиев е името на късметлията, който грабна третия смартфон в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Късметлийската касова бележка Георги получи срещу закупен лотариен билет на стойност от 2 лв. 42-годишният софиянец спечели с фискален бон, въведена в последния работен ден на 2015 година.
Първата месечна награда – 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Печелившият ще грабне чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда – смарт телефон с четириядрен процесор.
От началото на 2016 година са регистрирани нови почти 450 000 касови бележки, в това число са и 16 750 броя от граждани на област Плевен. Всички тези бонове ще участват в тегленето на четвъртата седмична награда от Лотарията. До момента в Лотарията са регистрирани близо 6.7 млн. касови бележки на обща стойност над 95 млн. лв., като само през първите 5 дни на новата година тяхната обща стойност възлиза на над 7 млн. лв.
Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700. От началото на въвеждането на мобилното приложение 1 200 са потребителите от страната, в това число и 30 плевенчани регистрират касови бележки чрез мобилните си телефони.
От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: