Астропрогноза за 2016-та – Козирог, Водолей, Риби

03.01.2016 9:45

Suns-Appearance

Като цяло, 2016-та ще бъде много динамична. Онези представители на Зодиака, които успеят да напипат пулса на времето – ще бъдат удовлетворени. Другите, които трудно „хващат крачката“ – ще има за какво да недоволстват.
Новата година ще бъде пъстра, колоритна, вдъхновяваща. Хората на изкуството определено ще се радват на признание и на финансова стабилност.

kozirog
За Козирога – любовни трепети, успехи в изкуството
Любов
Мнозина от Козирозите тази година ще усетят трепета на любовта. Доста млади представители на този знак ще почувстват радостта от родителството. Годежите и сватбите също ще са част от живота на родените Козирози.
Имате шанс да започнете авантюра с човек от странство. А връзката може да прерасне в нещо много по-сериозно.
Здраве
Едва ли ще имате много поводи да се кахърите за здравето си. Може би ще ви се наложи да се грижите за приятел, близък или по-далечен роднина.
Бизнес
Тази година може да се окаже доста проблематична по отношение на плановете, насочени към покупка на имоти и скъпо струващи вещи. За да няма неприятни изненади – следете за качеството, договорните условия, гаранциите и пр.
Успешна година може да се окаже за хората на изкуството. И признание, и добри хонорари…

vodolei
За Водолея – любовни страсти и финансова стабилност
Любов
Романтична забежка на работното място може да ви създаде доста главоболия. Не е изключено това да доведе и до сериозни сътресения в семейството, дори – раздяла с брачния партньор. Тъй или иначе на много изчерпани връзки на Водолеите ще бъде сложена точка. Това няма как да не се отрази и на емоционалната ви стабилност.
Здраве
Промените в настроението и емоционалната нестабилност ще са сред най-честите ви оплаквания. Ако сте прехвърлили 50-те, може би има нужда да си направите обстоен преглед с акцент върху половата и отделителната система.
Добрата новина: мнозина от вас ще имат шанс да попътуват до далечни и екзотични дестинации. Това със сигурност ще оправи настроението ви и ще ви обогати с нови впечатления.
Бизнес
Новата 2016-та определено ще бъде за вас година на финансова и материална стабилност.
В началото на годината ще имате добър шанс да направите пари от покупко-продажба на недвижими имоти.
Ще бъдете изкушени да пръснете доста средства за развлечения и хазарт. Добре е все пак да си направите добре сметката. Шансовете да ударите „джакпота“ клонят към нула.

ribi
За Рибите – много съпричастност, интуитивни решения
Любов
2016-та ще донесе на представителите на този зодиакален знак много запознанства, приятни емоции и романтични трепети. Това е година, през която много Риби официално ще кажат „да“ на своите избраници. Промяната в семейния статус може да наложи и смяна на местоживеенето.
Здраве
И през тази година твърде много ще милеете за болките на околните. Често появата на физически симптоми ще е свързана не с ваше действително заболяване, а по-скоро – с почти свръхестествените ви възможности да съпреживявате чуждите болки като свои собствени.
Когато стресът мине червената линия и вие изчерпите лимита си – имунитетът ви стига критично ниски нива. Тогава ще ви нападнат различните вирусни инфекции. Съветът е: Грижете се повече за себе си!
Бизнес
Когато тръгнете да си търсите нова работа – доверете се на своята интуиция. Сега ще имате възможност да започнете нещо интересно, ново, което да ви мотивира и стимулира творческите ви заложби.
Добри шансове за успех ще имат онези Риби, които решат да правят семеен бизнес. Работата ще потръгне и това ще укрепи допълнително връзките във фамилията. Може да се надявате на приятна сума получена от лотария или друга хазартна игра.
АДАМО

#тагове:

НАЙ-НОВИ: