Астропрогноза за 2016-та – Везни, Скорпион,Стрелец

02.01.2016 9:01

Suns-Appearance

Като цяло, 2016-та ще бъде много динамична. Онези представители на Зодиака, които успеят да напипат пулса на времето – ще бъдат удовлетворени. Другите, които трудно „хващат крачката“ – ще има за какво да недоволстват.
Новата година ще бъде пъстра, колоритна, вдъхновяваща. Хората на изкуството определено ще се радват на признание и на финансова стабилност.

vezni
За Везните – космическа любов, постоянство в работата
Любов
Космическа любов ще мъти главите на тези въздушни представители на Зодиака. Преди да решите да положите сърцето си в краката на когото и да е – проверете дали човека отсреща си струва. Злонамерените „златотърсачи“ могат да ви стровят живота за дълги години наред.
През тази година не е удачно да свързвате живота си трайно с когото и да е. Това би било грешка, за която дълго ще съжалявате. Ако това е „човека“, то ще може да изчака още година, преди да свържете живота си.
Здраве
Въздържайте се от излишества, ако искате да си спестите проблеми с високо кръвно и лош холестерол. Преумората може да ви направи раздразнителни, липсата на концентрация може да стане причина за много грешки.
Не шофирайте след употреба на алкохол, последиците може да са фатални.
Бизнес
Като цяло – годината не е особено благоприятна за стартиране на нови проекти. Звездите съветват да не променяте работата си, ако това не е изрично необходимо.
Добри възможности за допълнителни доходи се откриват с началото на пролетта. За предпочитане е да разработвате областите, в които до момента сте усъвършенствали своите способности.
Съвестната работа ще ви гарантира добри доходи. В края на годината определено няма да има от какво да недоволствате.

skorpion

За Скорпиона – интригуващи срещи, пари от наследство
Любов
Романтични срещи, интригуващи запознанства очаква представителите на този екзотичен воден знак. Връзките, които са изчерпали своя потенциал ще намерят своя естествен завършек. Е, разбира се, няма как да мине съвсем без драми… Но вие си го знаете.
Брак в чужбина може да изненада приятно необвързаните.
За предпочитане е да не правите бизнес с вашия интимен партньор, защото това може да навреди и на работата, и на любовните ви отношения.
Здраве
Здравословните Ви проблеми може да дойдат, вследствие на стреса и неприятните емоции, свързани с некоректни партньори. Депресията също може да ви споходи. Взимайте предохранителни мерки – повече разходки на открито, разговори с приятни за вас личности.
Бизнес
Има шанс да получите пари от наследство или чрез брачен партньор. Възможно е да започнете нова работа, свързана с пътуване, или пък обвързана с чуждестранен партньор.
За предпочитане е да избягвате да правите бизнес с приятели. Много вероятно е да останете разочаровани. А също и да останете без приятели, със значителни финансови загуби.

strela

За Стрелеца – драми в любовта, разширяване на бизнеса
Любов
Покрай другите грижи, едва ли ще имате много време за романтични срещи и споделяне на чувства. За мнозина представители на този огнен зодиакален знак 2016-та ще постави на изпитание интимната им връзка. Не са изключени и драматични раздели.
Експлозивни чувства ще владеят младите представители на този огнен знак. Те обаче, едва ли ще гарантират дълготрайност на връзките.
Здраве
Проблеми със зъбите, както и други козметични проблеми доста ще навредят на бюджета ви. В интерес на здравето ви е добре периодично да спазвате диети, веднъж седмично да минете на вода, чай и плодови сокове.
Бизнес
През 2016-та ще имате възможност да започнете ново начало, нов бизнес. Да се пробвате в област, която до момента изобщо и не ви е хрумвало. Имате шансове и да разширите бизнеса си, да отворите нови магазини, офиси и пр.
В материален план нещата няма да вървят съвсем гладко. Може да се наложи да изхарчите повече от предвиденото. За сметка на това пък може внезапно да се сдобиете с добра сума от наследство.
Избягвайте хазарта и рискованите инвестиции. Шансовете да потънете са много по-големи, отколкото да изплувате от блатото.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: