„Наздраве, 2016-а с…“ с народния представител Васил Антонов

30.12.2015 8:47

В дните около Нова година в поредица от блиц интервюта, обединени под рубриката „Наздраве, 2016-а с…“, „Плевен за Плевен“ ще ви срещне с интересни и популярни хора от Плевенско, мнозина от които разнасят славата на нашия край не само в България, но и по света. С какво ще запомнят изминалата и какво си пожелават през новата година, какво ги вдъхнови и какво разочарова – бъдете с нас и ще разберете!
Ето какво сподели народният представител от 15 Плевенски МИР Васил Антонов.

vasilantonov

1. С какво ще запомните изминалата година в обществен и личен план?
– 2015 година измина. Сигурен съм, че всеки ще я запомни с личните си успехи, с някои разочарования. На мен тя не ми спести нищо – имах и радости, но и трудности. Някои от тях ще забравя, други ще помня за дълго. Ще свързвам 2015-та и с провеждането на избори за местна власт.
2. Събитието, което ви вдъхнови? Събитието, което ви разочарова?
– Вдъхновяват ме успехите на можещите и талантливи българи. Колкото и да се опитвам, не успявам да не се разочаровам от пошлостта, лицемерието и нахалството в отношенията между хората.
3. Накъде върви: светът, България, Вие?
– През 2015 година се случиха много лоши неща в световен план. Атентатът в Париж е доказателство за това, както и сваленият руски самолет. Тези събития променят света. Като че ли любовта, разбирателството и толерантността изчезват от ежедневието ни. България, поглеждайки към историята й, е имала своите падения и възходи. Надявам се в скоро време да започне пътят й нагоре. А накъде вървя аз? Вярвам, че в правилната посока!
4. Какво, защо и на кого не успяхте да кажете? Направете го сега!
– Опитвам се винаги да довършвам нещата си докрай и да не пропускам нищо в отношенията си с колеги, партньори и приятели. Все пак ще се възползвам от възможността, която ми давате, и ще се обърна към най-близките си: благодаря ви, че ви има!

5. Какво си пожелавате през 2016 – на себе си, на близките, на града Ви?
– Пожелавам на всички това, което желая на себе си – здраве, воля и постоянство. Дано Новата 2016 година оправдае очакванията – моите, на близките ми, на Вашите читатели, на града ни, на страната! А на всички политици и представители на партии пожелавам да работим така, че да правим живота на хората реално по-добър.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: