Какво ще ни предложи плевенската Драма в първите дни от новата година

30.12.2015 11:07

30.12.dkt

Разнообразни заглавия за малки и големи са включени в програмата на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен през януари. На Голямата сцена жителите и гостите на Плевен ще имат възможността да гледат „Боряна“ от Йордан Йовков на режисьора Димо Дешев на 21 януари от 19 ч. и на 22 януари от 16 ч. Също на Голяма сцена плевенските театрали ще представят най-новото заглавие от афиша на ДКТ „Иван Радоев“ – „Катаклизми“ от Здрава Каменова на режисьора Десислава Стоянова. Представленията са на 18 и 25 януари от 19 ч.
На Камерна сцена на 20 януари от 19 ч. плевенчани ще видят „Отворена брачна двойка“ от Дарио Фо и Франка Раме, а за децата Театърът е предвидил две постановки. Това са „Куклена фиеста“, която ще се играе на 20 януари от 10 ч. на Голяма сцена и „Магьосницата от Долната земя“ – на 22 януари от 10 ч. също на Голяма сцена.
Две са и гостуващите представления, които ще можем да гледаме идния месец. На 19 януари от 19 ч. ще се играе спектакълът „Пуканки“ на Театрална къща „Вива Арте“ с участието на Асен Блатечки, а на 28 януари от 19 ч. ще видим Параскева Джукелова в „Едноокия цар“ на Драматичен театър – Търговище.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: