„Наздраве, 2016-а с…“ футболиста на „Нотингам“ Николай Тодоров

28.12.2015 17:04

В дните около Нова година в поредица от блиц интервюта, обединени под рубриката „Наздраве, 2016-а с…“, „Плевен за Плевен“ ще ви срещне с интересни и популярни хора от Плевенско, мнозина от които разнасят славата на нашия край не само в България, но и по света. С какво ще запомнят изминалата и какво си пожелават през новата година, какво ги вдъхнови и какво разочарова – бъдете с нас и ще разберете!
В този блиц ви срещаме с един млад, но изключително амбициозен, талантлив и упорит плевенчанин – футболистът на английския „Нотингам Форест“ Николай Тодоров.

28.12.koko
1. С какво ще запомните изминалата година в обществен и личен план?
2015 година беше една много специална и трудна година за мен. Подписах нов договор в началото на януари, а месец по-късно получих доста сериозна контузия. Най-важното беше, че семейството ми и близките ми хора бяха до мен и три месеца по-късно бях отнова на терена. Семейството и приятелите ми бяха до мен през хубавите и лошите моменти и това направи 2015-а наистина много специална за мен.
2. Събитието, което ви вдъхнови? Събитието, което ви разочарова?
Много силно се вдъхнових или по-точно мотивирах, след като ми беше казано, че ще бъда извън игра до края на миналия сезон. Работих усърдно във фитнеса и по възстановителната част и се върнах за последните четири мача, в които отбелязах два гола и помогнах отборът да стане шампион до 21 години.
Не мога да кажа, че съм бил разочарован – ако нещо не ми се получава, продължавам да опитвам, докато стане. Тренирам добре и пълноценно и всичките ми цели ще се осъществят. Просто се изисква търпение.
3. Накъде върви: светът, България, Вие?
За съжаление, нямам възможност да се застоявам дълго в България, но винаги, когато мога, се връщам, защото няма нищо по-хубаво от родния дом. Много ми се иска един да се върна и да живея в България. Колкото до мен, аз вървя по пътя, който съм си избрал, с малки стъпки, всеки ден и зная, че един ден ще бъде там, където искам.
4. Какво, защо и на кого не успяхте да кажете? Направете го сега!
Искам да кажа на семейството ми, че много ги обичам – казвам го всеки ден по много пъти, но никога не е достатъчно. Искам да изкажа голяма благодарност на личния ми кондиционен треньор Светослав Топузов, както и на всички мои приятели в Англия и България за постоянната подкрепа.
5. Какво си пожелавате през 2016 – на себе си, на близките, на града Ви?
През Новата 2016 г. пожелавам на себе си, а и на всички първо да бъдат здрави. Желая на всички весело и приятно прекарване на празниците и винаги да намират време за семействата си, защото това е най-важното. Успешна нова година желая специално на екипа на „Плевен за Плевен“!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: