Дарители от Малчика и Левски зарадваха децата от дома в Тотлебен

24.12.2015 8:30

totleben

Благодетели от село Малчика и град Левски са зарадвали децата от дома в село Тотлебен по повод Коледните и Новогодишните празници. Това научихме от Анна Петрова и Мария Кунева, които са посетили дома и са предоставили дарението.

За децата са осигурени много топли дрехи, екипи, играчки, лакомства, напитки и най-вече много усмивки.

„Очакваха ни както винаги с голямо нетърпение, защото отдавна ние сме част от тяхното семейство, такова каквото всеки би си пожелал. Повярвайте ми, това са най-добрите и миловидни деца, които сме виждали. В техните очи можеш да видиш не само тъга, но и искрица надежда, доброта  и умиление”, разказват двете дами с големи сърца.

totleben 1

Анна Петрова и Мария Кунева се обръщат с апел към хора, които могат да помогнат на младежите, напускащи дома, когато навършат пълнолетие.

Те се озовават буквално на улицата, без дом, без работа и без пари, на ръба на оцеляването. Такава съдба очаква Лилян, който през август 2016 г. трябва да напусне дома и да се озове на улицата. Затова Анна и Мария искат да открият добри хора, които да помогнат на такива младежи като Лилян.

„Весели празници, и нека магията на Коледа донесе мир и доброта във всеки дом!”, пожелават на жителите на област Плевен двете дами.

Снимки: личен архив

totleben 2

totleben 3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: