Приказки край коледната елха в Къщата на четящите хлапета – фото-галерия

23.12.2015 12:56

Днес в НУИ „ Панайот Пипков “ се проведе необикновен урок по Извънкласно четене. Инициативата е на учениците от 3а клас и 4 клас и техните класни ръководителки Виолета Дилова и Татяна Николова, по Национална стратегия за насърчаванена четенето и повишаване на грамотността – „Четенето – ключът за повишаване на грамотността на нацията“.

u10
Децата, заедно със своите родители споделиха, че е крайно време да променим живота си и да обърнем поглед към вълшебния свят на литературата, защото времето, прекарано в компанията на книга, не е изгубено, защото няма по-добър и по-предан приятел от книгите, защото….. Четенето е вълшебство!
Заредени с Коледен дух и много ентусиазъм „четящите хлапета” се събраха, за да помогнат на Снежанка да подготви празничната украса. Всяко дете постави своя ръчно изработена играчка на клонките на коледното дърво, прочете своя любима коледна приказка или стихотворение, подари книга на свой съученик.
А на финала грейнаха светлините на коледната елха, която ще извести дядо Коледа, че може да потегля към приказната къща.

u1 u2 u3 u4 u5 u6 u7 u8 u9

#тагове:

НАЙ-НОВИ: