Стартира кампания за деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебни задължения полицаи и пожарникари

20.12.2015 15:07

mvr kampaniq koleda

Стартира Коледното издание на Националната кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебни задължения служители на МВР, информират от пресцентъра на силовото ведомство.

Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на трите мобилни оператора или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. (без ДДС).

Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Коледната благотворителна кампания се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Надяваме се с общи усилия да превърнем в реалност мечтите и надеждите на децата на нашите герои, казват от МВР.

По традиция в навечерието на Коледните празници в ОД на МВР – Плевен деца на загинали или пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на министерството получават подаръци, осигурени със средства от кампанията и от фирми-дарители.

 Фотоколаж: МВР

#тагове:

НАЙ-НОВИ: