Александър Томов стопли сърцата на дъбничани с първия си самостоятелен концерт (видео)

19.12.2015 11:15

Пълна до краен предел бе снощи модерната многофункционална зала в НЧ „Илия Бешков 1898“ в Долни Дъбник. Повод за това стана първият самостоятелен концерт на талантливия изпълнител Александър Томов под мотото „Коледа иде пак“ – по името на една от песните на неговия любим изпълнител Веселин Маринов. В проявата дъбничани чуха част от най-хубавите коледни песни на барда на виното и любовта, а също и вечни шлагери от родната естрада.

19.12.dabnik1
Идеята за този концерт се роди още през пролетта – реших, че съм готов за тази стъпка и то в моя роден град, където хората добре ме познават, сподели пред „Плевен за Плевен“ минути преди излизането си на сцената Александър. Това е моят коледен подарък за жителите на Долни Дъбник, а също така го правя с надежда, че нашият живот няма да се свежда единствено до лошото, което виждаме всеки ден в новините, допълни младият музикант. Той изрази надежда, че след този концерт ще последват още десетки, а защо не и стотици негови самостоятелни изяви, в които ще представи и свои авторски песни.

19.12.dabnik2
Александър Томов е родом от Долни Дъбник и е ученик в десети клас в Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ – Плевен в класа по тромпет на Слави Павлов. Занимава се с пеене от трети клас, като изпълнява песни на емблематични български изпълнители – Веселин Маринов, Паша Христова, Лили Иванова.

19.12.dabnik3

 

19.12.dabnik4

 

19.12.dabnik5

 

19.12.dabnik6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: