5 отличия за плевенските триатлонисти от турнир в Хисаря

07.12.2015 11:17

7.12.triatlon

На 5 декември в Хисаря се е провел турнир по плуване за деца до 16 години, които са състезатели по триатлон. Проявата се организира от клуб „Триатлет” – Баня, а в него са взели участие 140 юноши и девойки от 6 клуба в страната. Те са мерили сили във всичките стилове на плуването – „кроул”, „бътерфлай”, „гръб”, „бруст” и „съчетано плуване”. В надпреварата са взели участие 7 представители на плевенския клуб по триатлон „Борислав Доков”, водени от треньора си Иво Илиев. От състезанието плевенчани се връщат с 5 отличия.
В състезанието за деца до 8 години Дебора Валентинова е 6-а на „кроул”. Нейният съотборник Мартин Лазаров е с 1 място на „кроул”, 2 място на „гръб” и 2 място в състезанието по „съчетано плуване” във възрастова група до 11 години.
При 12-годишните Владимир Валентинов е 7-и на „кроул”.
В групата до 16 години (14-16 години) с 3 място на „кроул” и в дисциплината „бътерфлай” е Симеон Янев. Плевенчанинът става и 4-и в „съчетаното плуване”. В тази група Виктор Цветанов е 6-и на „кроул”, Кристиян Великов е веднага след своя съотборник, а Християн Борисов е 10-и.

Снимка: архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: