От 15 до 23 декември ще бъдат изненадани с подаръци децата от операция „Плюшено мече” в Плевенско

30.11.2015 14:28

santa

Вече е готов графикът за посещения в домове и центрове за настаняване от семеен тип и на деца и младежи в Плевенско, които бяха включени в благотворителната инициатива Операция „Плюшено мече”. Датите са от 15 до 23 декември като всеки дарител може да види и да прецени дали ще присъства на празника за раздаване на коледните подаръци. Графикът можете да видите ТУК.

Тази година в операция „Плюшено мече” бяха включени домове и ЦНСТ в Плевен, Червен бряг, с. Садовец, град Пордим, Луковит и с. Тотлебен.

Припомняме, че заявилите готовност да участват в коледната акция дарители трябва да закупят и предадат подаръците си най-късно до 11 декември на посочените места или да ги изпратят с куриер.

Операция „Плюшено Мече“ е доброволческа инициатива, която е стартирала преди 8 години с един дом за деца в неравностойно положение в град Бургас. Това е българската работилници на Дядо Коледа, казват нейните създатели.

Всяка година при началото на инициативата екипът на „Плюшено Мече“ публикува списъци с деца от домове и техните най-желани подаръци за Коледа. Един дарител избира едно дете и публикува коментар с номера и името на детето под списъка и така, докато всяко дете има дарител.

Всеки дарител купува съответния подаръкподаръците са само НОВИ.

Опакова го прилежно и красиво, надписва го и го изпраща или оставя лично в най-близкия пункт за събиране на подаръци преди крайния срок за съответния град/дом.

В уговорена дата доброволци посещават дома или центъра и правят Коледа незабравима за десетки деца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: