Стил и изискан вкус в ресторант „Корона” в Плевен!

26.11.2015 9:15

k1

С поредната незабравима вечер изненада снощи ресторант „ Корона” любителите на вино и вкусна храна в Плевен. Ценителите – плевенчани и гости на града – имаха възможност да се насладят на уникалната комбинация от храна, приготвена от главен готвач Драгомир Симеонов, съчетана с подбрани вина от изба „Домейн Мараш”.

k3

Вариацията на салата Валдорф и хрупкавото овче сирене с печена дюля бяха в хармонична комбинация с шардоне и розе. Другите изненади на главния готвач бяха суфле с аспержи, гъби и нюанс на трюфел, медальони от свинско бон филе в бекон, оризов пилаф в кардамон, домашно парфе с диви боровинки, чудесно допълващи се с червени вина от мерло, сира и каберне фран.

k2
Специална изненада за гостите на ресторанта бе и участието на музиканта Румен Дилчовски, който и занапред ще се грижи за доброто настроение на посетителите на ресторант „Корона“ с изпълнения на евъргрийни, рок и джаз.

k6
Ресторант „Корона” предлага стил и комфорт в сърцето на Плевен! Изискана атмосфера, спокойствие и уют, съчетани с изключително обслужване. Заповядайте и споделете незабравими мигове с вашите близки хора!

k5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: