МЕТРО Плевен ще покаже обновения си формат на своите професионални клиенти

25.11.2015 10:22

25.11.metro1

МЕТРО Плевен ще покаже утре, 26 ноември, обновената си визия и формат на своите професионални клиенти – независими търговци, ресторантьори и фирми. На специално събитие в магазина от 11 часа в четвъртък, г-жа Вероника Пунчева, управляващ директор на МЕТРО България и г-н Иво Иванов, управител на МЕТРО Плевен, ще представят пред клиентите новия формат на магазина.
Най-голямата компания за търговия на едро в България се е погрижила да направи магазина си в Плевен по-удобен за пазаруване за трите си основни групи клиенти. МЕТРО Плевен предлага над 18 000 артикула хранителни и нехранителни стоки, предназначени да посрещат нуждите на търговци, ресторантьори и фирми от региона. Успешно се развива и една от най-популярните услуги на МЕТРО – възможности за обслужване на търговци и ресторантьори, чрез доставки до бизнес обекта на клиента на заявените от него артикули и продукти.
Специална изненада за клиентите на магазина в четвъртък ще бъде гостуването на МЕТРО Академия, водена от своя шеф-готвач Юри Велев, която ще предложи разнообразие от кулинарни изкушения на посетителите.

25.11.metro2

 

25.11.metro3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: