Лотарията на НАП с касовите бележки – хит сред плевенчани

19.11.2015 15:35

kasova belejka

Лотарията на НАП, която изисква регистрация на касови бележки, се е превърнала в хит сред плевенчани. Това става ясно от първите данни за нашата област само за няколко дни. До момента 711 граждани от област Плевен са регистрирали над 3500 касови бележки на обща стойност 42 682 лева през сайта, информират от плевенския офис на приходната агенция. От там съветват винаги да изискваме и да не изхвърляме касовите си бележки.

„Вземайте ги винаги и ги регистрирайте на www.kasovbon.bg, след като си направите профил. Разкажете на своите близки и приятели, че могат да участват с неограничен брой регистрирани касови бележки – колкото е по-голям, толкова по-големи са шансовете да бъде спечелена една от 65-те награди”, коментират от НАП.

Голямата награда – лек автомобил с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg и регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП. Данъчните обаче предупреждават, че всеки регистриран фискален бон трябва да се съхранява до края на играта на хартиено или сканирано копие, защото наградите се връчват само срещу представянето им – задължително условие за получаване на награда.

До седмица ще е достъпно и мобилно приложение за устройства с операционна система IOS, както и възможност за хората без достъп до интернет да регистрират бележки денонощно на телефона на НАП 0700 18 700.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: