Отлично представяне за таекуондистите на „Атила“ (Плевен) на международен турнир в Благоевград

17.11.2015 15:24

17.11.dido

От участие в международния турнир по таекуон-до ITF Bulgaria Open, провел се в Благоевград, се завърнаха възпитаници на Спортен клуб по таекуон-до „Атила“ – Плевен. Това научи „Плевен за Плевен“ от президента и треньор на клуба Даниел Цаков. За пореден път плевенският клуб се е доказал, като един от най-силните в България, а неговите възпитаници са донесли в Плевен общо седем медала. В Благоевград клубът се е представил с 12 състезатели във всички възрастови групи. Общо в турнира са участвали 470 таекуондисти, 150 от които от Гърция, Сърбия, Македония, Словения, Унгария, Румъния, Турция и Босна и Херцеговина.
При мъжете в категория до 50 кг Иван Димитров е грабнал златен медал, а съотборникът му Александър Димитров – сребро при състезателите до 85 кг. По този начин плевенчани са се класирали втори в комплексното класиране при мъжете и жените. При юношите старша възраст Спортен клуб „Атила“ – Плевен е спечелил бронзов медал. Негов носител е станал Илия Михайлов в категория над 75 кг. При младшата с бронз са се окичили Спасимир Вълов (до 57 кг) и Мартин Димитров (до 45 кг). При децата сребърен медалист е Евстати Маринов (до 40 кг), а бронзов медал е спечелил Иван-Александър Кръстев (до 50 кг).
Наградите са поредното признание за упоритата работа в Спортен клуб по таекуон-до „Атила“ – Плевен, който освен че е гнездо на отлични състезатели, приобщава към спорта все повече деца от Плевен с дейността си по проекти за подрастващи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: