Новият кмет Георг Спартански получи символичния ключ на Община Плевен (снимки + видео)

10.11.2015 16:59

Церемония по официалното встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на Община Плевен Георг Спартански се състоя днес в Актовата зала на Общината. Ритуалът започна с водосвет, отслужен от Плевенския митрополит Игнатий в съслужение със свещеници от плевенските православни храмове. След това вр.и.д. кмет арх. Трифон Иванов предаде символичния ключ на Общината на Георг Спартански. Арх. Иванов пожела на Спартански преди всичко добро здраве и сили да работи за това Плевен да се превърне в едно по-привлекателно място. Защото нашите граждани заслужават това и го очакват, отбеляза арх. Трифон Иванов.

10.11.obshtina1
Кметът Спартански не скри вълнението си, споделяйки, че приема ключа на Община Плевен, като един от символите на местната власт, с усещането на неговата тежест. Давам си сметка, че гражданите на Плевен очакват с този ключ не да заключим вратата на общинската власт за техните проблеми, а напротив – да я отключим широко и да работим достойно и почтено, каза Георг Спартански. Нека покажем, че Община Плевен е един бисер в огърлицата на българските общини, призова той.

10.11.obshtina2
Спартански отбеляза, че вярва в професионализма на всички служители на местната администрация. Вярвам, че заедно с вас ще оправдаем обществените очаквания, защото наистина хората очакват от нас вече не предизборни обещания, а работа, обърна се към своя екип новият кмет. Разчитам на всички вас, каза още кметът, като пожела на хората от местната администрация здраве и почтена работа.

10.11.obshtina3

 

10.11.obshtina4

 

10.11.obshtina5

 

10.11.obshtina6

 

10.11.obshtina7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: