Христо Янев след успеха над „Спартак“: Напълно заслужена победа

27.10.2015 17:14

27.10.ico

Отборът ни постигна напълно заслужена победа с оглед на това, което показахме на терена и ситуациите, които създадохме. Това коментира старши-треньорът на ЦСКА Христо Янев на брифинг след победата над „Спартак“ (Плевен) с 0:2. „Страхотна игра от нашия отбор, момчетата се раздадоха до край. Казах им го вътре, ще го кажа и пред вас – гордея се с тяхната работа“, заяви Янев.
Той бе категоричен, че „армейците“ ще подходят абсолютно сериозно и в следващия си двубой от четвъртфиналите за Купата на България, отбелязвайки, че ЦСКА няма велики планове в тази надпревара. Искаме да излезем, да покажем, че сме добър отбор и имаме бъдеще, посочи Христо Янев.
Старши-треньорът на ЦСКА бе категоричен, че пред водения от него тим не е поставяна цел да спечели нищо друго освен шампионата, в който играе, и да отиде в по-горна група. Единственото, което желаем, е отборът да извърви своя път и да си върне мястото, което заслужава. Купата на България е бонус за нас, но ние ще играем всеки мач така, сякаш е последен за нашия отбор, каза още Янев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: