Банкови служители представят приказна театрална постановка в плевенската Драма

21.10.2015 16:59

21.10.banka

Приказната театрална постановка „Чудеса, Чудесии или чудният свят на приказките“ ще гостува в Плевен на 5 ноември. Тя ще бъде представена на сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев”, а в ролите ще видим банкови служители. Те излизат на сцена с каузата да помагат за лечението на деца от неравностойно положение.

Представлението е част от благотворителната инициатива, която се реализира чрез фонда „ПРОтегни ръка”. Той е създаден през 2004 година от служителите на ПроКредит Банк (България) EАД, а самата банка участва с дарение във фонда всяка година. С дарения в него могат да участват и клиенти на банката.

Средствата, набрани чрез благотворителния фонд, се използват единствено и само за финансово подпомагане лечението на болни деца на възраст до 18 години, произхождащи от социално слаби семейства или сираци, което включва заплащане на медицински услуги, лекарствени средства, и/или операции. Парите се отпускат директно за заплащане на услугата, лекарствата или лечението. Във всички случаи сумата се изплаща пряко на изпълнителя на услугата, на операцията или на доставчика на медикаментите.

Покани за предстящото представление може да се вземат от офиса на банката в Плевен – ул. „Данаил Попов” 14, както и да заявите с обаждане на *7000.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: