ПП „Нова алтернатива“ подкрепи кандидатурата на Антон Георгиев за кмет на Плевен

15.10.2015 12:16

15.10.nova1

ПП „Нова алтернатива“ подкрепи кандидатурата на Антон Георгиев за кмет на Община Плевен. Партията участва в местните избори със своя листа за общински съветници. „Антон Георгиев ме убеди, че Плевен ще се управлява прозрачно„, каза на специална пресконференция председателят на „Нова алтернатива“ Николай Цонев. Той подчерта, че партията изповядва патриотично-либералната идея и това е една от допирните точки с кандидата за кмет на ПК „Тракия“, издигнат от „Коалиция за промяна“. Антон Георгиев благодари за подкрепата и допълни, че двете политически структури имат сходни приоритети за развитието на Плевен.

15.10.nova2
Николай Цонев информира, че „Нова алтернатива“ за първи път участва в местни избори и в деня на вота партията ще стане на 3 години. Тя се е регистрирала за участие в 120 общини, като има издигнати свои кандадидати в 87 от тях, част от които в коалиции.
Три са основните направления, в които „Нова алтернатива“ ще работи – за намаляване на безработицата и създаване на преференции за местния бизнес, срещу битовата престъпност и за прозрачно местно управление. Ние държим нашите представители да са добри професионалисти, каза още Николай Цонев и представи кандидатите за общински съветници – Василка Русева – специалист в сферата на детското и училищно здравеопазване, д-р Поля Петева – стоматолог, Надя Димитрова – старша сестра в УМБАЛ – Плевен, Мария Любенова – инженер в частна фирма и Марио Василев – студент. Кандидатите бяха категорични, че Плевен има нужда от нови хора в местния парламент, където споровете между политическите партии трябва да отстъпят пред вземането на важни решения за общината и хората.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

15.10.nova3

 

15.10.nova4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: