Володя Христов, съюз на слепите в Плевен: Проф. Димитър Стойков се грижи за нас непрекъснато

15.10.2015 16:00

15.10.slepi1

Проф. д-р Димитър Стойков полага постоянни грижи за нас – незрящите. Имаме подходящо място за срещи и общуване. Спокойно мога да кажа, че водим един смислен социален живот. Подпомага ни също и за участия в различни мероприятия тук и в страната. Затова днес, 15 октомври – Международния ден на белия бастун, искам да му благодаря за всичко. Убеден съм, че и през следващите четири години ще работим с него и екипа му така успешно както и сега“, категоричен бе Володя Христов, организатор на Съюза на слепите в Плевен.
За повече от дванадесет години незрящите хора в Плевен нямаха никакви възможности за нормално общуване и социален живот. Без клуб, без подкрепа от бившия кмет и Общински съвет. На произвола на съдбата бяхме изоставени, коментираха на срещата тези деликатни хора. “За разлика от опонентите си, които са жадни за власт, професорът е достъпен и човечен, ето защо насърчаваме всички да го подкрепят”, каза още Володя Христов.

15.10.slepi2
„Ние полагаме непрекъснати грижи за незрящите в Плевен. Освен социалните програма, в които са включени голяма част от вас, мислим непрекъснато за подобряване на условията за придвижване и високо качество на живот”, каза проф. Стойков и допълни, че единствено в програмата на ПП ГЕРБ социалната тематика е не само на думи. Фактите са тук пред нас и всеки може да ги пипне когато пожелае.
От Съюза на слепите в Плевен изказаха благодарност и за новите тролеи, които са съобразени с всички изисквания за достъпен транспорт и напълно пригодени за удобно пътуване в града.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

15.10.slepi3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: