Подкрепете Вашия д-р Калин Поповски!

14.10.2015 19:25

Д-р Калин Поповски е роден на 6 март 1965 г. Основното си образование завършва в СОУ „Иван Вазов“ гр. Плевен, а средното – СОУ „Анастасия Димитрова“ гр. Плевен. През 1988 г. завършва медицина в Медицински Университет гр. Плевен. Придобива специалност по Акушерство и Гинекология през 1996 г. Повече от 20 години работи в Клиника по Акушерство и Гинекология на УМБАЛ-„Д-р Георги Странски“ гр Плевен като лекар акушер-гинеколог. Семеен с едно дете. Съпругата му и синът му са също лекари в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ гр. Плевен.

kalin1
През дългогодишната си лекарска практика е дал живот на хиляди бебета в гр. Плевен, помогнал е на стотици жени да имат дългоочаквана рожба. Професионалната си квалификация усъвършенства чрез множество курсове в изтъкнати акушерски клиники в София и страната, участия в научни форуми, симпозиуми и конгреси в страната и чужбина. Членува в Български лекарски съюз, Българско дружество по Акушерство и Гинекология, Българска асоциация по ултразвук в АГ. Има десетки публикации в списания с интереси към репродуктивната медицина.

kalin3
Д-р Калин Поповски е член на ВМРО от 15 години. В момента е председател на Областната структура на ВМРО-БНД. Бил е общински съветник от 2003 до 2007 в Общински съвет гр. Плевен и председател на комисията по Здравеопазване и социални дейности.
Гласувай с № 23 за листата на Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава” и кандидата за кмет Георг Спартански! Избери преференциално кандидата за общински съветник в Общински съвет Плевен – д-р Калин Поповски с преференция – № 2!

kalin2

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: