Турнир по футбол по повод празника на авиацията се проведе в Плевен

12.10.2015 14:15

12.10.turnir1

В събота на игрища с изкуствено покритие „Балона” в Плевен се проведе Турнир по футбол на малки врати в чест на празника на авиацията и Военновъздушните сили – 16 октомври. Домакин на спортното мероприятие бе Военен спортен клуб „Георги Бенковски” – Долна Митрополия, съобщиха от УАГ „Георги Бенковски“. Председателят на клуба полковник Ивайло Ангелов приветства участниците, обяви гостите и даде начало на турнира. Той призова към спортсменска и толерантна борба и пожела най-добрият да победи.

12.10.turnir2
При много добре създадена организация отборите, разпределени по групи на двете игрища, започнаха срещите. Представителите на военните спортни клубове на Военновъздушните сили – „Феникс” от в.ф. 28000 Граф Игнатиево, „Хелиспорт” от в.ф. 32040 Крумово, „Спартан” от в.ф. 24900 Враждебна, „Георги Бенковски” от в.ф. 52090 Долна Митрополия и Факултет „Авиационен” – Долна Митрополия показаха завидни футболни умения, висок спортен дух и максимално раздаване на терена. Сред тях се открои отборът на „Феникс” – Граф Игнатиево, който грабна призовото 1-во място. На 2-ро място се класира отборът на „Хелиспорт ” – Крумово, а на 3-то ВСК „Георги Бенковски” – Долна Митрополия.

12.10.turnir3
Курсант сержант Руси Кармаджиев от Факултет „Авиационен” стана голмайстор на турнира като реализира 7 гола в противниковите врати. Реферите от професионалния футбол Пламен Георгиев и Георги Славов следяха стриктно и безпристрастно за доброто протичане на срещите и спазване на регламента.
Полковник Ивайло Ангелов връчи наградните купи и грамоти на победителите. Той поздрави всички с предстоящия празник на авиацията и Военновъздушните сили 16-ти октомври и им пожела много здраве, сили и професионални успехи.

12.10.turnir4

 

12.10.turnir6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: