Два червени картона и домакинска загуба на Спартак! – фото-галерия

03.10.2015 20:06

Днес, пред близа 1000 верни фенове на стадион “Плевен”, футболният „Спартак” изигра, може би, най-слабия си мач от началото на първенството на Б-футболната група и заслужено загуби с 0:1 от тима на Локомотив – Горна Оряховица.
Мачът започна с остри единоборства,преса, и борба за топката по целия терен, като по-организирани и с желание за победа бяха футболистите от Локомотив, които постепенно наложиха своя ритъм на игра на терена. Именно те имаха и две чисти голови положения. До логичното 1:0 се стигна след поредната тяхна атака, като попадението отбеляза Милен Жеков.Веднага след гола последва атака на Спартак, която бе спряна от защитника на гостите Иво Михайлов с цената на втори жълт картон за него.
През второто полувреме в игра за Спартак се появиха Стефан Христов и Пламен Илиев, а по-късно и Преслав Антонов. Плевенчани опитаха да упражнят натиск над останалия с 10 играчи отбор на Локомотив, който обаче беше без идея за някоя бърза комбинация или смислена атака. В 67-мата минута „за капак” Цветомир Тодоров, след необмислен и неприличен жест, получи директен червен картон. Така, освен че остави отбора си без един играч в този мач, вероятно ще пропусне, заради наказание, и мача за купата с ЦСКА.
След 90-тата минута гостите заслужено ликуваха, заедно със своята вярна публика, дошла да ги подкрепи в Плевен, за плевенската публиката остана разочарованието от вялата игра на спартаковци, а за треньорския ни щаб – сериозните причини за размисъл и анализ.

s1 s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 s9

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: