Изчезна и съдружникът на собственика на „Плевенски хляб“ Йоско Исаев

01.10.2015 8:03

1.10.isaev

Бизнесменът Роберт Трейн, съдружник на безследно изчезналия Йоско Исаев от Плевен, също е обявен за издирване, съобщи „24 часа“, като се позова на източник в столичната полиция. Двамата са собственици на “Плевенски хляб” ООД с равни дялове от капитала. В Софийската градска прокуратура е образувано дело за отвличане на Исаев, който е в неизвестнот от три седмици.
Многократно е търсен и неговият съдружник, 48-годишният Роберт Трейн. Оказа се, че от МВР също са го издирвали, за да даде показания по мистериозното изчезване на съдружника му Йоско Исаев. Той е търсен на адресите в София и също като Йоско Исаев е обявен за общодържавно издирване.
Както писахме, 50-годишният Йоско Исаев, съсобственик в плевенския хлебозавод, е в неизвестност от 10 септември. Тогава той дошъл в София с джипа си на среща с бизнеспартньори. Придружавал го адвокатът на “Плевенски хляб” ООД Иван Иванов. След края на срещата Исаев казал, че има да свърши някаква работа. Оттогава телефоните му са изключени и никой няма информация за него. На 9 септември вечерта Йоско Исаев заредил догоре резервоара на джипа си на бензиностанция на изхода на Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: