Плевенчани с шанс за работа в Германия

30.09.2015 8:59

elektrotehnik 1

Германска фирма набира работници от България. Това съобщава Агенцията по заетостта, която организира интервюта за работа в германската фирма Unique Personalservice GmbH.

Обявените свободни работни места са за специалисти по поддръжка на влакове, работници металообработване, специалист газова техника и санитарни съоръжения, специалист складова логистика, CNC (ЦПУ) оператор / стругар / фрезист, индустриален механик, електротехници, заварчици и шлосери.

Кандидатите трябва да владеят разговорен немски език на добро ниво, да имат опит по длъжността, за която се явяват на интервю, и да разполагат със сертификати за придобити квалификации по професията.

Заплащането на специалистите варира според професията и се определя на базата на колективни договори.

Unique Personalservice е една от най-големите агенции за временна заетост с 40-годишен опит за трудово посредничество в Германия с над 80 филиала в цялата страна.

Документите за кандидатстване трябва да бъдат изпращани по електронна поща на адрес: [email protected] , с копие до EURES съветника Маргарита Алтънова [email protected].

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22 и 23 октомври 2015 г. в сградата на Агенцията по заетостта – гр.София, бул. Дондуков №3.

Повече информация за конкретните оферти можете да намерите в рубриката „Работни места” на сайта http://www.eures.bg.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: