Да загърбим политическите различия и заедно да почистим града, апелираха Младежи ГЕРБ – Плевен

26.09.2015 14:38

26.09.mgerb

С апел към всички жители на община Плевен във връзка със ситуацията, в която регионът изпадна след вчерашния порой, излезе младежката организация на ГЕРБ в Плевен. Младежите се обърнаха към плевенчани с изявление, което днес в пресклуба на БТА представи общинският лидер на МГЕРБ – Плевен Йордан Грижов.
Повече от очевидно е, че Плевен се възстановява от ужасяващата стихия заради адекватните мерки на Кризисния щаб, но е необходимо да се направи още, защото просто не стигат хора, сподели Йордан Грижов. Той отбеляза, че МГЕРБ – Плевен предлага поне за ден всички да затърбят политическите си различия и да забравят кампанията за местните избори. Стихията отмина, но ние оставаме в Плевен – това е нашият град и затова чистосърдечно предлагаме да обединим усилия, за да върнем града още по-бързо към нормалния начин на живот, посочи Грижов.
С изявлението той се обърна към младежките организации на всички политически партии и сдружения, към младите хора на Плевен без цвят и принадлежност, към достойните граждани. „Въпреки че прогнозата и през следващите дни е за лошо време, ние обявяваме инициативата „Един ден за Плевен“. Да изчистим родния ни град е въпрос от първостепенно значение“, изтъкна младежкият лидер. Йордан Грижов призова всички плевенчани да излязят навън през днешния и утрешния ден и заедно да върнат Плевен към нормалния му ритъм на живот. Няма политика и няма опоненти, има един град и той е Плевен, допълни общинският председател на МГЕРБ – Плевен.
От своя страна, секретарят на младежката организация Габриела Симеонова сподели, че инициаторите на кампанията стартират с почистването непосредствено след пресконференцията, като ще съсредоточат усилията си в централната част на града. Разбира се, ще бъдем на разположение и във всяка кризисна точка, за която получим информация, каза още тя.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: