Безплатна денс школа! Само днес в Централ Мол Плевен!

22.09.2015 13:12

FREE DANCE ШКОЛА ще се проведе в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен само този вторник – 22 Септември от 18:30 часа в мола на пл. “Свобода” 25. Събитието ще е подарък от Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен за всички негови гости, посетители и приятели.

dans3

От консултантската компания, отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че забавата ще е за всички деца, майки, татковци и за цялото семейство в Central Mall Pleven – Истинския Мол на Плевен – само този вторник 22.09.2015 г. – от 18:30 часа! Елате да загреем заедно с горещи ритми след почивните дни!

dans1

Ще има две възрастови групи – деца и възрастни. Всички ще имат и избор между:

– Безплатен урок по латино танци с професионалните танцьори от Академия по латино танци “Street Salseros”, подарък за Вас от Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен.
или
– Урок по хип-хоп и break- dance с любезното съдействие на Hip – Hop School Pleven, също подарен Ви напълно безплатно от Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен.

За най-добрите латиноси и брейк динсъри от Вас ще има и големи подаръци от любимите Ви магазини в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен!

Подарък за всяко дете от Haribo & Sugarland!

dans2

Местата са ограничени. Заявете предварително участието си на телефон 0885 675 605, на e-mail: [email protected] или на място половин час преди старта на събитието при наличие на свободни места.

САМО ТОЗИ ВТОРНИК – 22.09.2015 г. ОТ 18:30 ЧАСА В CENTRAL MALL PLEVEN – МАЛКОТО БИЖУ НА ПЛЕВЕН – площад “Свобода” 25.

Вход свободен!
Защото да си в центъра на събитията има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: