6 месеца пробация за тарикат, точил вода на аванта в Асеновци

17.09.2015 11:19

13.08.voda

6 месеца пробация е наложеното наказание на мъж, спипан да ползва вода без да си плаща за услугата. До наказанието се е стигнало след одобрено споразумение от Районния съд в Левски, постигнато между прокурора по делото и адвоката на подсъдимия Г.С.

Г.С. се е признал за виновен, че от 15 май 2015 г. до 11 септември т.г. в с.Асеновци, община Левски, чрез отвиване на тапа, нарушаване на пломба и навиване на преходник от ¾ към ½ след спирателния кран и мека връзка с метална оплетка, с дължина 40 см, на която е монтиран преходник, осъществил неправомерно присъединяване към водоснабдителната мрежа, собственост на ВиК ЕООД гр.Плевен. Така авантаджията създал условия за непълно отчитане на потребената вода в имота си, се посочва в материалите по делото.

През следващите 6 месеца Г.С. ще трябва да се явява за задължителна регистрация по настоящ адрес и подписване пред пробационен служител два пъти седмично. Той ще има и задължителни срещи с пробационен служител за същия период от време. Освен това ще трябва да положи и 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от половин година.

Определението на Районния съд в Левски е окончателно.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: