Бийтбоксърът Лео ще поздрави съучениците си за 15 септември в НУ „Отец Паисий“ – Плевен

14.09.2015 13:50

14.09.otecpaisii1

Новата учебна година НУ „Отец Паисий” стартира с 4 паралелки първи клас при максимална пълняемост. Общо 366 ученици ще се обучават на двусменен режим в 16 паралелки. В целодневна форма на обучение /занималня/ са обхванати 216 деца, разпределени в 8 полуинтернатни групи.
Посрещането на 96-те първокласници ще стане с празнична програма, изнесена от четвъртокласниците. По традиция тя ще започне с посрещане на знамената, химна на РБългария, водосвет и приветствие от директора на училището, Иван Вълков. Празникът ще протече под формата на телевизионно предаване, по време на което ще прозвучат любимите песни на учениците – „Приятели”, „Приятелство” и „Латинофиеста” в изпълнение на училищните вокални групи „Мики Маус” и „Усмивка” и техните солисти. Участие в програмата ще вземат още школата по спортни танци на Люба Валентинова, както и първокласниците Цветомир Митевски, Давид Веселинов, Вероника Велчовска и Калина Иванова, за които това ще е първата им училищна изява.
Финалистът от Националния конкурс „България търси талант”, „най-добрият” наш бийтбоксър, по думите на журито, Леон Петков, е известно за страната име, но малцина знаят, че е четвъртокласник от НУ „Отец Паисий” в Плевен. Той е подготвил специален поздрав към съучениците си, родителите и учителите, за да е успешна за всички новата учебна година. По време на неговото изпълнение към небето на родния ни град ще литнат бели гълъби и балони със символите на класовете, след което първокласниците от Іа клас с класен ръководител Диана Петкова, от Іб клас с класен ръководител Ани Анчева, ІВ клас с класен ръководител Росица Богданова и Іг клас с класен ръководител Светлана Пенева, ще поведат своите възпитаници през арка от балони към класните им стаи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: