Областният управител присъства на Ден на отворени врати в Учебна авиационна група „Георги Бенковски”

12.09.2015 12:52

oblasten avio dolna m

Областният управител Ралица Добрева присъства на Ден на отворени врати по повод първия учебен ден в Учебна авиационна група „Георги Бенковски”, Долна Митрополия. Събитието уважи и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, информираха от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

oblasten avio 1

Областният управител на Плевен Ралица Добрева даде висока оценка на Учебна авиационна група „Георги Бенковски”. По думите й подготовката и обучението на летци-пилоти и авиационни специалисти за българските военно-въздушни сили е изключително отговорна и безспорно тежка задача, с която в дългогодишния си опит Учебна авиационната група в Долна Митрополия е доказала, че се справя изключително успешно.

oblasten avio
Към състава на факултет авиационен се обърна и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков. „Аз съм горд, че възпитаници на факултет авиационен са сигурни стражи на нашето небе. Убеден съм, че вие сте достойни членове на голямото семейство на натовската армия.”, каза плевенският градоначалник.

kmet avio

Лошото време не позволи да се осъществи планираната демонстрация на летателните умения на пилотите от Учебна авиационна група „Георги Бенковски”. Затова пък официалните гости и посетителите имаха възможност да разгледат авиационната, самолетообслужващата и специална техника.

Снимки: пресцентър Областна администрация – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: